De första julkänslorna
28 November 2014, 15:51
 
 
 
Canon EOS 100D
 
Pepparkakor, clementiner, julmust och saffran köptes hem idag. Lussekatterna står i ugnen, medan doften sprider sig i hela huset. Jag är nu väldigt förberedd till första advent. Imorgon bär det av till Liseberg för julmarknad, och sedan vidare till bror min. Det enda som saknas nu är snön som jag ivrigt väntar på! Annars är jag snart redo för julen! Jag ska dekorera mitt rum lite mer, då jag har mina ideér om hur det ska se u.! Åh, är så taggad, då julen som många vet är det bästa jag vet! Vi hörs, puss

Sommarhåret
24 November 2014, 12:37
Canon EOS 100D (första bild tagen av Maja, andra av Clara)
 
Något jag saknar väldigt mycket nu när håret bara är elekriskt och jobbigt, är mitt sommarhår. Så luftigt och fritt och som dessutom passar bättre till sommarbrännan man har. Älskar hösten och längtar till vintern och julen så mycket, men önskade verkligen att det var detta hår man hade året runt haha.
 
Btw. den första bilden som är tagen i Söderköping har helt glömts bort bland mina sommararkiv. Jag hittade den nyss, och jag tycker den är underbar! För mig symboliserar den sommaren!

Höstlovet
10 November 2014, 19:26
 
 
 
Matbilderna: Canon EOS 100D, Bilderna på oss: Canon EOS 550D
 
Jag kan inte fatta hur fort tiden går. För bara någon vecka sen var det höstlov (som för övrigt var världens bästa höstlov), förra veckan snöade det, snart är det första advent och sen dröjer det väl bara ett ögonblick innan sommaren är här haha! 
 
Bjuder på några bilder från lovet på de finaste pinglorna och jag.Har skrivit detta inlägg typ 100 gånger för jag har svårt att formulera mig just idag, men ni kan ju med hjälp av bilderna kanske lista ut att vi åt en hel del mat, och hade en riktig kul vecka tillsammans. Puss

RSS 2.0