Yesterday
20 September 2014, 16:03
Canon EOS 1100D
 
Tog med en bild från igår där jag, ett gäng kompisar och väldigt många nya ansikten dök upp på en fest som 3 skolor varit med att anordna. En rolig kväll helt enkelt!
 
En dag som börjar med 'vad ska jag göra idag?' slutar ofta för mig med något hembakat. Denna dag är inget undantag! Jag ska åka till affären för att handla lite saker som saknas för att göra mazariner. Jag har aldrig gjort det förut så vi får se hur det går haha.

Naturen
15 September 2014, 18:31
Canon EOS 100D
 
Jag var hemma från skolan idag och kom på att jag inte varit utomhus sedan jag kom hem från skolan i fredags vilket är lite skrämmande haha. Därför gick jag och mamma på en minipromenad där självklart kameran fick följa med. Detta blev resultatet. Och ja, jag ääälskar motljus!!

Sick
14 September 2014, 17:32
Canon EOS 100D
 
De senaste dagarna har jag ägnat mig åt tvn, soffan, sängen och min älskade glass. Och just det, jag har levt i mina myssockor, då jag har haft på mig dom även när jag sovit, ända sen i fredags (undantag med dusch såklart haha). Jag är nämligen sjuk, och det är bland det jobbigaste som finns... Aja, nu tror jag att jag ska ägna mer tid åt glassen haha, så hörs vi, pusspuss
 

RSS 2.0