Cykelutflykt
07 September 2014, 10:56
Igår kom vi på att ta en riktig dagsutflykt på cykel. På vägen till Stafsäter, dit vi hade bestämt oss för att cykla, stötte vi på en massa djur. Här ser ni bilder på en jättesöt häst, en ko och en hel klunga Bambis (ja, rådjur alltså)
Efter att ha cyklat fel från början, vilket gjorde ditresan 4 km längre, kom vi ändå fram till Stafsäter gårdsglass tillslut. Och tur var det ju då, efter allt slit och svett på cykeln, att glassen var supergod! Jag tog vanilj, kola&havssalt och mint med chokladbitar, mums!!
Sedan var det dags att cykla hem igen, och med lite mycket glass i magen, blev vi laddade på att cykla hem den långa vägen igen.
På hemvägen åkte vi förbi samma hästhage som på ditvägen, men såg några andra hästar. När jag från början fick syn på hästen fick jag en riktig enhörningskänsla där den stod bland träden precis i solskenet, så himla vackert!
 
Ja, det var gårdagens lilla (eller STORA) utflykt. Jag tror vi kom fram till att vi cyklat 3,3 mil! Jag har aldrig någonsin cyklat så långt på en dag, och jag märkte verkligen att på hemvägen var det riktigt tungt i benen. Menmen, nu känns det ganska så bra att jag verkligen rört på mig!
 
Bilderna är tagna med Canon EOS 100D, och alla bilder är tagna av mig utom den på mig som mamma knäppte av:)

Kommentarer
Postat av: Emeliiiie

Gud vilken härlig dag!! ❤️

2014-09-13 @ 02:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0