17th Birthday cake
24 Januari 2015, 16:21
 
Canon EOS 100D + canon ef 50mm 
 
Om en vacka fyller jag år, men idag är släkten här och det firades bland annat med denna kalastårta med hallon. Ha en bra helg, puss och kram!

Perfekta chokladcookies
23 Januari 2015, 15:33
 
(kommer inte ihåg vilken kamera, men tror det är Canon EOS 1100D)
 
Detta är absolut en favorit i repris! Dock lyckas jag aldrig göra de som de blev första försöket. Dessa bilder är från i somras. Jag gjorde om de lite senare på sommaren, men lyckades då av en väldigt konstig anledning få i jordgubbschoklad istället för mörk choklad (fråga inte varför hahah). Andra försöket gjorde jag igår, då de ska vara med på mitt släktkalas i helgen. Då råkade jag ha i mjölkchoklad istället för dne mörka envisa chokladen. Hur vet jag inte haha, men om jag ska baka kakorna igen så kommer jag titta extra extra noga! Men men, jag har provsmakat och de blev goda ändå!
 
Om ni undrar så tänkte jag tillägga att detta är bland de bättre kakorna som finns. Tänk er mjuka kakor med lite fras på kanterna och chokladbitar i, ja så smakar de!

Welcome back Snow
22 Januari 2015, 19:44
 
Canon EOS 100D + canon ef 50mm f/1.8 (och ja, det är de typiska picmonkey-fjärilarna jag har klistrat fast på bilden haha)
 
Ja, snön är tillbaka, och jag är en av få som uppskattar det. De flesta jag pratat med vill ha vår, men helst sommar nu med detsamma. Jag kan inte annat än dras med i de tankarna, då jag längtar efter tygskor, vårmode och värme. Men jag står kvar vid att jag är överlycklig för att snön har kommit tillbaka, då det ljusar upp stämningen en hel del. Dessutom är det underbartfint!

RSS 2.0