Det där med nyårslöften
06 Januari 2015, 20:00
 
 
Om ni inte redan märkt det så kan jag nu säga att för en vecka sedan invigdes detta nya år, 2015. Det jag ville prata om är nyårslöften. Det i sig tycker jag är en ganska fin idé, då man kommer fram till vad man vill göra bättre än året innan. Problemet som alla nog märker är att dessa löften sällan hålls och att det bara blir ett måste att släpa efter sig hela året. Istället för löften borde man tänka mer på mål. Vart vill jag?
 
Lova inte dig själv att "träna mer". Tänk istället vad du vill uppnå med träningen, tänk på drömmar och mål. En av mina tusen drömmar skulle vara att bli dansare, och inser att träning är en stor del för att komma dit. På träningspassen tänker jag då på dansen och lägger i ytterligare en nivå. Det är även det som gör mig att hela tiden drivas framåt, utvecklas och att hålla träningen igång.
 
Sen har jag en annan syn på nyårslöften. Vad är det som gör att man äter onyttigt i december för att "snart är det nytt år och då ska jag ta tag i allt". Varför ska man just när januari börjar lova sig själv att bli bättre. Är det inte bra att varje vecka tänka över vad man kan göra bättre, veta vart man vill och vart man står?
 
Jag drar absolut inte alla över en kant. Det är säkert många som har helt andra åsikter om dessa löften! Det är mina tankar i alla fall. Hoppas ni får ett superbra 2015! Sätt ett leende på läpparna hörrni! pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0